hid omnikey         

Zoeken naar hid omnikey

HID OMNIKEY 5421 SMART-kaartleze. R54210001-1 5395 Insight Deutschland.
Door onze site te bezoeken zonder uw browseropties te wijzigen gaat u akkoord met het plaatsen van cookies door onze website. Bekijk voor meer informatie onze cookies en privacyverklaring. HID OMNIKEY 5421 SMART-kaartlezer USB. Op aanvraag te bestellen. 7.1 cm x 9.3 cm x 1.6 cm. Voeg toe aan mand. Heeft u hulp nodig bij de bestelling? Bel dan 06134 288 288. The OMNIKEY 5421 reader represents the ultimate combination of contact and contactless technology in a single device.
HID Omnikey Input Devices Vierpool.
Start Merken HID Omnikey. In 1991 opgericht als Hughes Identification Devices onderdeel van Hughes Aircraft. HID Global is marktleider in oplossingen voor levering van veilige identiteit oplossingen voor miljoenen klanten over de hele wereld en heeft zich toegelegd op het verbeteren van klantwaarde door het leveren van de meest betrouwbare geavanceerde en veilige identificatie oplossingen in de markt.
HID Omnikey nieuws Vierpool.
Omnikey 4321 Express smart card readers. De OMNIKEY 4321 is één van de eerste ExpressCard 54 smart card readers op de markt. Een reader voor elke chipcardtoepassing. Vierpool is vanaf nu officieel partner van HID. Daardoor hebben we een reader voor elke chipcardtoepassing. De Omnikey stand-alone readers van HID zijn zowel voor contact als contactloze RFID chipcards verkrijgbaar.
OMNIKEY 3121 Omnikey 3121 kopen voor de laagste prijs Geschikt voor uzipas.
Buy 100 for 1295 each and save 36 %. 1 Reviews Add Your Review. De HID Omnikey 3121 USB Reader is een high performance Smart Card reader voor op de desktop. De Omnikey 3121 USB is onder andere geschikt als lezer voor de UZI-pas. Indien u meer informatie wenst kan dat via sales@virtualsecurity.nl of vraag om een offerte. De Omnikey 3121 is op voorraad. Email naar een vriend. De HID Omnikey 3121 of ook wel de OK3121 is een high performance kaartlezer voor op de desktop.
HID OMNIKEY 3121.
SCS Computers Heesch Webshop. Uw adres voor Service Persoonlijke benadering Computergemak. Home Magazijn Opruiming HID OMNIKEY 3121. HID OMNIKEY 3121 Personal Card Reader. HID OMNIKEY 3121 Personal Card Reader. Voorraad 72 stuks Nieuw. De HID Omnikey 3121 of ook wel de OK3121 USB Reader is een high performance smart card reader voor op de desktop. De smart card reader is door zijn standen gecombineerd met een robuuste behuizing prettig in gebruik. De Omnikey 3121 USB is een makkelijk te installeren lezer welke past bij alle smart card operaties zoals online bankieren of digitale signature handelingen.
Handleidingen en installatie software.
Wanneer u gebruik maakt van een paslezer die niet gekoppeld in aan uw computer hoeft u geen software te installeren. Voor de installatie van de Omnikey USB paslezer adviseren wij u om de OMNIKEY 3x21 Unattended Setup Installer for Intel x64 and AMD64 bit CPUs drivers te downloaden. LET OP Indien u gebruik maakt van Windows 7 of Windows 8 hoeft u deze drivers niet te installeren op uw computer. OmniKey drivers voor Windows. SafeNet software en Certificaatvernieuwing drivers. Om gebruik te kunnen maken van de OmniKey 3121 USB paslezer is het noodzaak dat u SafeNet software geïnstalleerd heeft op uw computer.
Omnikey smart card reader.
OMNIKEY smart card readers. De HID Omnikey kaartlezers zijn ontworpen om elke smart card toepassing te ondersteunen. Veel gebruikte toepassingen voor de Omnikey lezers zijn Smart Card PKI Logon Signing en bijvoorbeeld uitlezen van passen zoals de UZI-pas. Veel gebruikte lezers zijn de Omnikey 3121 als contact reader of de Omnikey 5021CL als contactless RFID lezer. Ook is er de Omnikey 5421 welke zowel contact als contactless kaarten ondersteund. Download HID Omnikey Drivers hier. Selecteer bij All products de juiste Omnikey reader en secleteer het juiste operating system.
HID OMNIKEY smart card reader voor de UZI-pas.
Beveilig Mobiele Apparaten Servers Desktops Webbrowsing en beheer eenvoudig. 1 tot 5000 gebruikers. Probeer nu vrijblijvend 30 dagen met 100 gebruikers. De HID Omnikey kaartlezers zijn ontworpen om elke smart card voor elke toepassing op elke computer te ondersteunen. OMNIKEY apparaten ondersteunen alle relevante besturingssystemen zoals het wiindows-platform Linux en Mac OS. Veel gebruikte toepassingen voor de Omnikey lezers zijn Smart Card PKI Logon Signing en bijvoorbeeld uitlezen van passen zoals de UZI-pas. Veel gebruikte lezers zijn de Omnikey 3121 als contact reader of de Omnikey 5021CL als contactless RFID lezer. Ook is er de Omnikey 5421 welke zowel contact als contactless kaarten ondersteund.

Contacteer ons